ДесиСлава става победител на българската "Евровизия 2012"?

Композиторът Стефан Димитров, председател на Академията на „Българската песен на Евровизия 2012", обяви песента на ДесиСлава, като класирана на първо място от професионалното жури.

Затова напоследък все по-усилено да се говори, че Деси отива на финала за избор на българската песен за Евровизия 2012. Парчето й -  Love Is Alive, грабна и  първото място в гласуването с есемеси на зрителите, пише kliuki.bg.

Недоверчиви наблюдатели на ставащото зашушукаха, че се заформя нов скандал с конкурса. Има нагласен победител и това е именно ДесиСлава. Те предполагат, че певицата е наясно с това, дори е инструктирана как да се държи. Тя го дава скромно, непринудено и съвсем обрано и лаконично.

Изказване на Борислав Миланов в защита на певицата потвърди подозренията, че има нещо нагласено - „Песента на ДесиСлава не е попфолк и всеки, който разбира от музика, може да чуе, че тя не е една попфолк певица, а изключително талантлив творец. Иска ми се да спрат завистливите подмятания, защото съм сигурен, че ДесиСлава би представила България достойно."

Българският финал на "Евровизия 2012" е на 29 февруари. На него ще се явят общо 12 изпълнители. Освен Деси, на финала, ще се изяви и друга нейна колежка от попфолк жанра - Софи Маринова. Жребеят вече определи, че ДесиСлава ще пее пета по ред, а Софи - девета.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини