Бербатов купува ЦСКА за 6 млн. евро?

Димитър Бербатов имал намерение да купи ЦСКА. Стойността на очакваната сделка била общо 12 милиона евро, от които половината ще инвестира лично Бербо, срещу 50% от акциите. Другите 6 милиона щели бъдат дадени анблок от двама родни бизнесмени, чиито имена се пазят в дълбока тайна, пише skandalno.net.

Новината се появила на бял свят, след като от „Титан" обявили, че искат да прехвърлят правата си върху собствеността на „червения" тим срещу сумата от 7 милиона евро. Новият собственик обаче трябва да изплати и текущите задължения на ЦСКА, които са в размер на 5 милиона евро.

Мълвата носи, че преди десетина дни Димитър Бербатов пристигнал инкогнито в България за едно денонощие. Посещението било запазено в пълна тайна, защото било свързано с интереса му към очакваната сделка. Била проведена среща с двама бизнесмени, които заявили желание да помогнат на ЦСКА да излезе от финансовата криза.

Феновете на Бербо проплакаха срещу възможността той да стане новият собственик на ЦСКА, защото това щяло да пречи на изявите му на терена. Приближени на нападателя обаче укротиха топката, като изказаха категорично мнение, че ръководенето на „армейците" и играта в "Манчестър Юнайтед" нямат нищо общо помежду си, защото Митко вече си намерил доверен човек, който ще следи за интересите му в София.

Освен това, Бербатов предвиждал да играе най-много още един сезон в Манчестър, след което да прекрати футболната си кариера. Не се изключва и възможността да поиграе в ЦСКА, ако сър Алекс Фъргюсън го освободи през лятото.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини