Атака: „Перник е тъжен град“

Традиционно с носии бяха облечени на пресконференцията си днес представителите на партия Атака в Перник. Всяка година по това време заради сурвакарските празници те обличат народни носии.

Днес обаче пресконференцията на партията започна с една минута мълчание в памет на Мирослава и момчето, което се самоуби вчера в Перник. „Всичко това говори, че Перник е един тъжен град“, каза Румен Ваташки. „Няма го онова празнично настроение по това време в годината“, допълни той.

По думите му изказването на Бойко Борисов за пържолите и кучето, открило трупа на Мирослава, е изцепка и цинизъм, а издънките му стават все повече.

Относно обвинените в убийството на Мирослава, от Атака заявиха, че не е нормално криминално проявени лица да носят оръжие. „Те двамата са имали пистолети, а това не бива да им се разрешава“, каза Ваташки.

„В града ни вече може да се въведе и нов термин- пернишки убиец. Това означава, че някой може да извърши убийство и да не лежи в затвора, както всъщност е на път да се случи с убийците на Мирослава“, каза още той.

Атака изразиха и своята позиция относно олемият брой заместник-председатели в общинския съвет в Перник. „Сега всяка партия с повече от един представител в общинския съвет има заместник-председател“, допълни Ваташки.

„Отстъпниците от Атака са употребени от управляващите, но остава болката от действията им“, казаха още от партията.

Източник: perunik.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини