Радомирец шофирал с 3,23 промила алкохол в кръвта

Пет бързи производства за шофиране след употреба на алкохол са започнати от служители на ОДМВР – Перник.
На 13 януари, около 21,50 ч. в земенското с. Елов дол бил спрян за проверка лек автомобил Рено „Клио”, управляван от столичанина Т.И./25 г./ При изпробването му с техническо средство за алкохол, били отчетени 1,64 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е бил задържан за 24 ч. с полицейска заповед.
С 1,66 промила алкохол в кръвта шофирал автомобила си марка Фиат „Брава” радомиреца Н.Д./26 г./. Мъжът бил спрян за проверка на 14 януари, около 22,45 ч. в гр. Радомир, ул. „Милен Грънчаров”. Същият отказал кръвна проба за химичен анализ.
На 15 януари, около 16,40 ч. в гр. Радомир, ул. „Р. Даскалов” бил спрян за проверка Фолксваген „Голф”, шофиран от перничанина М.Й./52 г./. При изпробването му с алкотест „Дрегер”, уредът отчел рекордните 3,23 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч. с полицейска заповед.
Отново на 15 януари, в гр. Радомир, ул. „Рилска” служителите на реда проверили лек автомобил „Ауди А4”, управляван от местния жител Д.С./21 г./. При изпробването му с техническо средство за алкохол, били отчетени 1,69 промила. Младежът дал кръвна проба за химичен анализ.
 С 1,76 промила алкохол в кръвта шофирал автомобила си Ситроен „Ксантия” 31-годишния И.С. от ковачевското с. Светля. Мъжът бил спрян за проверка на първокласен път І-6, в района на кв. „Бела вода” на 15 януари, около 01,35 ч. Отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч. с полицейска заповед.

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 27.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
27 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
27 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
27 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
27 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
27 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
27 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
27 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
27 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
27 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
27 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
27 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
27 ное 2020
Последни новини