Астрологът Люмиер: Чак през октомври ще има признаци за излизане от кризата

Предстои една тежка финансова година, такава е прогнозата за 2012-а на астролога Люмиер. В интервю за Агенция "Фокус" той заяви, че още през януари могат да се очакват промени във финансовото ни състояние и във всички области на медицината.

Г-н Люмиер, какво ни очаква през 2012 година?
Първо, искам да пожелая на всички българи една по-успешна 2012 г. и много здраве, успехи и просперитет. 2012 година ще бъде година на планетата Меркурий. Това е една бърза планета, която е свързана с мисълта, интелекта и освен това с търговията. Тази година ще бъде и под влияние на зодиакалния знак Скорпион. Това е малко опасна зодия, тъй като, както знаем има две зодии скорпион – едните са зодия скорпион, а другите са ухапани от скорпион.
2012 г. ще бъде и година на водния Дракон, по източния китайски зодиак. Няма да обещая на никой от българите финансов просперитет, защото ни предстои една тежка финансова година. Още през януари могат да се очакват промени във финансовото ни състояние и във всички области на медицината.
От януари до края на юни и началото на юли ще бъде един период, в който ще има проблеми в търговията, предимно търговията на дребно, както и търговските услуги. Ще има промени в пазарите, дали те ще бъдат в столицата или в другите градове не мога да кажа. Много от тези сергии, които сме свикнали да виждаме разхвърляни из града, и на които мястото не им е там, ще бъдат ликвидирани и на тяхно място ще бъде направено нещо по-красиво. Това ще бъде приоритет на кметовете на градовете. Здравната реформа все още ще боксува и нищо ново не се задава в тази сфера. Транспортът отново е на преден план. Не казвам, че отново ще има стачка на БДЖ, но ще има опит за подобрение на инфраструктурата в цялата страна.
През месеците юли и август задължително трябва да затегнем коланите. Добре е, че тогава ще има доста зеленчуци и няма чак толкова да се охарчим, но това са едни трудни месеци, през които ще се даде зелена светлина на всичко, свързано с природата на страната. В тази връзка ще има подобрение. Ще има нови промени, свързани със Закон за горите, което ще засегнат и полските имоти.
През юли и август кризата ще бъде още по-силно изразена, тогава може да се очаква леко покачване на цените на имотите. Ако сега пазарът на имоти е почти замрял, то в летните месеци ще тръгне леко нагоре. Може би хората се сещат да продадат нещо, или толкова ще са закъсали, че ще са принудени да продават жилищата си и ще има раздвижване на пазара.
Периодът от август до октомври ще бъде малко по-добър за страната ни и през него ще има стабилизация за финансите и финансовата криза, като че ли ще даде признаци, че ни напуска. Тогава ще има възможност да се направят много неща и ще има промяна в положителна насока. Може да бъде грижа за полицията или въобще за военните в България. Нямам предвид тяхното пенсиониране, защото пенсионната реформа, която е въведена, ще доведе и до доста недоволство. През януари и февруари ще има недоволство породено именно от тази реформа. Говоря за работата на полицията – може би ще се въведе някаква промяна в униформите. Може да направят полицаите и военните по-красиви. В този период отново ще се обсъждат всички проблеми, свързани с данъчното облагане в България. Това ще бъдат и митнически такси, летищни такси – всичко, което с нарича данъци и мита, както и налозите в страната. В тази област нещата стоят доста по-драстично, някои от тези налози ще бъдат увеличени. Може би таксите за извършване на дадени услуги ще се повишат леко, но не повече от 5%.
От началото на октомври можем да си отдъхнем от тази вихрушка, която ни е въртяла през останалите 8-9 месеца на годината. През октомври ще се даде тласък на търговията, независимо дали търговия на дребно или износ. Ще има засилване на износа и преценка на вносните стоки. Ще се наложи по-строг контрол, който за нас ще има положителен резултат.
От средата на ноември до края на декември 2012 г. ще има някакви промени в правителството. Относно правителството, аз казвам, че до април или началото на май това е един сериозен труден период за управляващите. Може би отново ще има ремонт на кабинета или някаква рокада. Но най-вероятно това е в реда на нещата, във връзка с финансовата криза, която продължава и най-вероятно няма да прекъсне.
Трябва да затегнем коланите, ако искаме най-сетне да се оправим и да тръгнем в една правилна, положителна посока.
Какво вещае 2012 г. за различните зодии?
За Скорпиона годината трябва да бъде най-успешна, защото все пак годината ще мине под неговия знак. И на останалите водни знаци Рак и Риби годината се очертава по-добра от изтеклата 2011 г. За земните знаци Телец, Дева и Козирог годината ще бъде малко измъчена. Особено за знака Дева. Те може да имат промяна в работен план, някои могат да имат промени в любовната сфера, може да намерят някое ново гадже. Тези, които са семейни, ще се стараят да задържат семейството и да оправят финансите си. Въздушните знаци – Близнаци, Везни и Водолей периодът също е добър. За Близнаците труден период ще бъде месец юни по отношение на финансите. Тези от тях, които се занимават с бизнес, трябва много да внимават със своите финансови постъпления – колко получават и колко харчат. Близнаците обичат да харчат малко повече, отколкото са получили, но тази година ще се наложи да затворят кранчето. Останаха огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец. Добър период за Стрелеца ще бъде между октомври и ноември, който е доста печеливш за тях. Ако до тогава все още са били безработни, тогава могат да намерят работа или да сменят настоящата си работа, могат да намерят работа дори и в някоя друга страна. Лъвът през цялата година ще се мъчи да задържи това, което е отвоювал през 2011 г. и с усилие ще се постарае да запази тези неща, не бих казал, че те ще тръгнат нагоре. Огненият знак Овенът още от януари от влизането на планетата Уран в него, ще тръгне много успешно. Овните ще бъда фаворитите на 2012 г. Овенът каквото си пожелае, говоря за реални и изпълними неща, той ще го постигне независимо каква цена ще плати за това.
Ще свърши ли светът през 2012 г.?
Светът няма да свърши. Това е просто една психоза, свързана с откриването на една плоча - календара на маите. Няма лошо в това, но се оказва, че за датата 21 декември 2012 г., когато се очаква да свърши светът, това парче било отчупено. 2012 г. ще бъде година на промени, но не става въпрос за унищожаване на света – за войни или природни катаклизми, говоря за промяна в нас самите. Промяната ще бъде в нашето мислене и в нашата духовност. Може би, че се наложи да станем малко по-добри, за да може да успяваме в живота. Така че няма нищо страшно на зимното слънцестоене, което не е точно на 21 декември, но ще бъде на 22 декември 2012 г. Няма да има никакви проблеми, ще минем безпрепятствено в следващата 2013 г., въпреки, че някои казват за 13, че било фатално число, напротив – 13 е щастливо число и ако ние съумеем през 2012 г, да направим много неща, или да премахнем някои от старите си порядки, които идват от 2012 г., то през 2013 г. ще има повече късмет и успех.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини