Полицейски инспектор Веско Асенов от Първо РПУ – персонално поздравен!

Наша читателка изпрати писмо до perunik.com, в което благодари на полицейски инспектор за неговата човечност и най-вече за добре свършена работа. Ето и писмото:

В периода на равносметка около празниците бих искала да отправя една малко закъсняла благодарност към полицейски инспектор Веселин Асенов към Районно управление на МВР Перник.
Преди време подадох жалба за непрекъснат, почти денонощен тормоз по мобилният ми телефон, като представих списък с точните до секунди часове на позвъняване, който списък беше доста подробен. Независимо по кое време на денонощието бе позвъняването го отразявах незабавно. Когато отидох в приемната  при г-н Асенов той  беше максимално откровен и ми каза, че не ми дава никакви надежди за разкриваемост,  поради причини, които той изброи. Все пак решихме да подам сигнала и той да направи каквото е по силите му.
След известно време ми позвъни като ми каза, че случаят е завършил с успех, намерили са от чий телефон е звънял нарушителят. Няма да влизам в подробности, защото не това е най-важното в случая.
Искам да се обърна към всички хора, за да им кажа, че в основата на всяка успешна дейност винаги стои желанието и активността  и от двете страни - както на гражданите, така и на служителите /в случая от МВР/.
Нека през Новата година си пожелаем да бъдем освен всичко останало и по-активни участници в промяната на живота ни както и успешно партниране с отговорните за това органи и институции!
Аделина Иванова
Психолог
Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини