Служители на Автомобилна администрация - арогантни, началникът липсва в приемния си ден

„Служителите на Автомобилна администрация в Перник се държаха изключително арогантно и невъзпитано с мен“, пише наш читател до perunik.com. В писмо до нас той разказва за „преживяването“ си в местната автомобилна администрация. Отидохме за мнение и при началника на областния отдел в Перник, а него просто го нямаше, въпреки че точно днес е приемният му ден.

„Разкарваха ме като кон из сградата, а отгоре на всичкото се държаха отвратително“ , пише нашият читател. По думите му дори няма как да назове конкретен служител, тъй като никой от тях не е носил бадж с името си. „На вратата нямаше и табелка с името на този служител, а там, където имаше табелки, те още бяха със старото наименование на администрацията (ДАИ)“, разказва още читателят. Той е подал жалба и до министерството както и до национални медии и все още очаква резултат. „Администрацията се е разпасала, държат се с пренебрежение, хвърлят документи, препращат ме от една стая в друга и накрая се оказва, че дори управителят не е наясно с нещата“, възмущава се перничанинът.

Във връзка с това писмо от нашия читател, както и други, които се жалват от нередовен градски транспорт, наш репортер отиде при началника на областния отдел днес. Днес от  14 до 16 часа е приемният ден на Румен Крумов, който обаче в продължение на половин час – от 14:00 до 14:30, така и не се появи.

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини