Том Джоунс идва със звезден бенд и златен репертоар

Само няколко дни делят българската публика от дългоочаквания концерт на Сър Том Джоунс в "Арена Армеец София".

Легендарният изпълнител ще пристигне в България след концерта си в Букурещ. Световното му турне е под наслов "Praise & Blame", съобщиха организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис.

Том Джоунс, който междувременно взе участие в последния албум на Хю Лори, известен повече като д-р Хаус, се приближава към концерта си в столицата на 18 ноември с големи крачки, следван от своя виртуозен бенд. Той е в състав Джеймс Майкъл Моузес (китари), Дейвид Ерик Бронз (бас), Тревор Майърс (тромбон), Хенри Колинс (тромпет), Франсис Уолдън (саксофон). Рамо до рамо с харизматичния британец ще застанат и две изключителни беквокалистки – Софи Хилър и Лаура Критчли.

В звездния бенд на Сър Том специално място заема барабанистът Гари Уолис, който е и музикален директор по време на турнето. Уолис е неотлъчно до Джоунс от средата на 90-те години. През годините музикантът свири с най-големите артисти от световната музикална сцена. Питър Гейбриъл, Пинк Флойд и наскоро гостувалият в София Жан Мишел Жар - са само малка извадка от култовите имена, с които Гари работи.

Вече е известен и репертоарът, с който Том Джоунс със сигурност ще държи публиката в "Арена Армеец София" на крака в продължение на повече от два часа. Британецът ще включи както песни от последния си албум "Praise & Blame", така и златните си хитове. "В турнето сме включили доста песни от "Praise & Blame". Разбира се, феновете очакват и по-старите хитове. От своя страна, никога не мисля, че ще ми омръзне да ги пея. Те са част от мен", споделя наскоро Том. "Sugar Daddy", "Delilah", "Pussycat", "She`s a Lady", "It`s Not Unusual" и "Sexbomb" са само част от вечните заглавия, които Том Джоунс и неговата супергрупа ще пресъздадат със завладяващи аранжименти на столичната сцена. Българската публика ще има изключителната възможност да преживее едно от най-значимите музикални събития за годината.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини