Люба Кулезич и Сашо Диков се "простреляха" (видео)

Грозен разговор се разигра между журналистите Люба Кулезич и Сашо Диков. Опитът на програмния директор да вземе интервю от водещата по ТВ7 удари на камък. Страстите толкова много се нажежиха, че и двама ще помнят дълго сблъсъка.

Още в началото на разговора Кулезич попари надеждите на Диков. Той представи идващата към него критичка с думите "Ето сега чисто новата госпожа Кулезич...", а тя му отвърна: "Марш, от тука!". Това учуди бившия състезател по ски, но не го и спря и той атакува с комплимента: "Толкова си красива и прекрасна". Непоколебимата Кулезич му затръшна отново врата с обяснението - "Ти не си красив и прекрасен".

След това Люба Кулезич обясни на Диков защо не са колеги вече, "защото не може да се превръща микрофона в пистолет. Ти насочваш микрофона към хората както мутра пистолета си. Така че, срещу насочен пистолет аз не желая да говоря".

"Вие сте невъзпитани, груби мутри. На баща ти са викали Дико Куката. Защо и ти се държиш така?", бяха последващите думи на водещата от ТВ7. Те явно преляха чашата на търпимост на Сашо Диков и той изригна:

"За пръв път чувам, че са викали така на баща ми".

"Защо намесваш баща ми, бе прекрасна? Един покойник"

"Защо намесваш името на баща ми? Ало, лифтинг!"

"Ти си се превърнала знаеш ли в какво?"

"Аз не съм мутра. А простак, кретен, всичко..."

"Ти си сбъркана съвсем, повярвай"

След тези тежки думи пътищата на двамата журналисти се разделиха. Гледайте видеото!

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини