Шокиращи признания и кадри в „Насреща Люба Кулезич”

Неделното издание на публицистичното шоу „Насреща Люба Кулезич” привлече всеки десети зрител и всеки пети в столицата пред екрана на националната TV7, като се превърна за пореден път в арена на шокиращи признания и кадри от българската действителност.

Огнян Стефанов, Пламен Устинов, свидетел по делото „Октопод” и бивш служител на НСО, и съпругата му Ангелина направиха смразяващи разкрития пред Люба Кулезич за ежедневния тормоз и заплахи за живота над семейството. "Мокрите поръчки бяха ежедневие. На басейна "Спартак" се събираха водещите фигури на подземния свят, както и политици и прокурори. Присъствал съм на срещи между Алексей, бившия главен прокурор Никола Филчев и началника на баретите Филко Славов. Виждал съм и Георги Първанов в тези среди. През 2008 г. Алексей Петров ми поръча да ликвидирам бизнесмена Гриша Ганчев," каза защитеният свидетел по делото "Октопод". „Ако го бях убил, следващите щяха да са Бойко Борисов и Ахмед Доган,” категоричен беше Устинов.

Топжурналистът на TV7 единствена излъчи ексклузивни кадри от елитен столичен попфолк клуб, предоставени от наш зрител, които показват неморално и непристойно поведение на Стоян Стоянов-Златния, подвизаващ се като организатор на конкурси за красота и арестуван преди дни за склоняване към проституция.

Боян Джамалов, свидетел по делото "Килърите", също шокира зрителите като част от вече постоянната рубрика в „Насреща Люба Кулезич” – „Свидетелите говорят”. Въпреки страха за живота си, Джамалов заяви, че е твърдо решен да каже пред съда всичко, което знае. С ужас разкри, че наскоро е оцелял при опит за покушение срещу него, затова в момента единственото му желание е да остане жив. Делото е в ход, но, според Джамалов, адвокатите на обвиняемите правят всичко възможно да възпрепядстват процеса, като той имал информация, че техни приближени се опитвали да извадят фалшиви документи, че са били зад граница по време на убийствата, за които ги съдят.

Размириците в Катуница и по-големите градове на страната коментираха Илия Илиев, Атанас Атанасов, Красимир Райдовски, Леа Коен, Димитър Ангелов-Дучето и Евгени Михайлов. Има ли сценарий за дестабилизация на държавата и насажда ли се етническа омраза бяха основните акценти на разговора между Люба Кулезич и нейните гости.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини