„Лош герой“ атакува кметския стол в село Големо Бучино

23-годишният Кристиян Ананиев е кандидатът за кмет на село Големо Бучино от партия Атака. Младежът има интереси към киното от малък и в момента даже се снима във филм, където играе лошия герой. Екшънът се казва „Непобедимите 2“ и в него участват редица от най-известните актьори в този тип филми.

Освен това Кристиян участва и в реклами, регистриран е в кастинг агенция и посещава школа за киноактьорско майсторство.

Кандидат-кметът на Бучино обаче сериозно се е заел и с проблемите на селото. Обещава, че ако стане кмет, ще събере около себе си добър екип от специалисти, с които да работи. Решил е да изгради детски площадки и дори вече е огледал местата, на които може да се случи това. Предвижда и ремонт на автобусните спирки и пейките. Обещава и реставрация на 108-годишния параклис „Свети Спас“, който сега се руши.

На пресконференция днес партия „Атака“ представи още и кандидатите си за кметове на градовете Радомир, Трън, Земен, Батановци, Брезник, селата Ковачевци и Драгичево и кметствата Изток и Църква.

Бивш офицер от армията е кандидатът на Атака  за село Ковачевци - Стаменко Николов. „Единственото, което виждаме в момента в тази община, е разруха“, смята Николов. Ковачевци се нуждае от пълна промяна. „Гребната база е занемарена, в момента там не се правят тренировки, общината се обезлюдява, защото хората масово бягат в градовете“, допълни кандидатът на Атака. Според него сред най-големите проблеми на общината е липсата на работни места. „Един кмет трябва да се старае да осигури работа на хората“, категоричен е той.

Кандидат-кмет на Църква е Мая Сотирова, която ще участва в изборите там за втори път.

Кандидатът за най-голямото кметство Изток е Емилия Стефанова. Според нея сред сериозните проблеми на кметството са нестихващите гърмежи от рудник Република. Ако стане кмет, Стефанова обеща да се погрижи за естетически добрия вид на Изток, както и да защитава интересите на хората.

Стефан Асенов е кандидатът за кметския стол в с. Драгичево. Като основни проблеми в селото той посочи водоснабдяването и транспорта. Напомни и за стари проекти, които предвиждат строеж на надлез над път Е-79, които обаче така и не са изпълнени досега.

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини