Стойчо Стоев: Левски победи Миньор благодарение на резервите си

„Левски победи Миньор благодарение на резервите си“, каза старши треньорът  Стойчо Стоев на пресконференцията след двубоя между „Миньор“ и „Левски“.

„Йовов и Цветков са много качествени футболисти. Това е. Какво да кажа за съдиите? Даже и най-добрия съдия помага на някой отбор в даден момент“, допълни Стоев.

По думите му в тима на Миньор не е липсвало желанието за победа. „Липсва ни все още това качество, което да ни даде възможност да сме по-добри. На този етап се стремим да се противопоставим. Все още силите не са съвсем изравнени и се надявам дойде и този момент, когато излезем на терена и ще бъдем равностойни и даже по-добри от Левски“, коментира наставникът на Миньор.

 “Играхме добре и можехме да спечелим и по-убедително. Не мисля, че мачът беше толкова труден за нас”, коментира Гонзо след срещата Миньор- Левски.

Наставникът на сините остана недоволен от играта първото полувреме на мача. " Имам забележки и ще ги кажа на момчетата. Важното е, че след почивката играхме добре",допълни той.

„През втората част показахме много хубави неща. Играхме на скорост, отнемахме топки, създавахме опасности“, каза още Иванов.

„Ние от този мач само можем да спечелим, няма какво да губим от двубои срещу Левски и ЦСКА. Доволен съм, че показаха мъжка игра и се държаха достойно на терена. Не сведохме глави и показахме, че сме сериозен състав”, коментира президентът на Миньор Никифор Вангелов след мача.

„Отново се доказа, че имаме една прекрасна, европейска публика. Нашите фенове очакват цяла година този мач и се държаха толкова прилично, колкото няма как да бъде”, коментира Вангелов феновете на домакините и поведението им на стадиона.

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини