Дупки на зиг-заг и зейнала шахта на съседстват на ул. Угърчин

Преходът по улица Угърчин в Перник се оказва изпитание за шофьорите. Освен образувалите се дупки, за избягването, на които е нужно сериозно майсторство, още на входа на улицата шофьорите се сблъскват и с изпочупена шахта. За това алармира наш читател.

Шахтата се намира в началото на ул. Угърчин, като е лесно да не бъде забелязана заради завой, който трябва да се направи, за да се влезе в улицата. Това обаче се оказва опасно както за шофьорите, така и за живущите там.  Дупката, която се е образувала в шахтата вече е голяма, а и проблемът е от доста време.

При пропадане на гумата в голяма дупка като тази може да се скъса носач или да се повреди кормилната щанга на автомобила, разказват шофьори. Това от своя страна води до загуба на управление над колата и до ПТП. Положението може да стане и още по-сериозно,  тъй като на метри от шахтата има къщи.

Досега хората са сигнализирали за тази шахта на Гражданска защита, но с нея на практика не се е случило нищо. Ние също сигнализирахме на ВиК, от където обещаха да проверят мястото и да вземат мерки.

До края на месеца предстои и изкърпване на настилката на ул. Угърчин.

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини