Ожесточена битка за меча на Кракра

Осем бойци завоюваха снощи меча на Кракра на турнира на FDI-Real Kech в зала "Борис Гюдеров".

В категория до 65 кг. победител стана Борис Балев от Русе, който надви софиянеца Атанас Такев. Във втората среща по-добрият беше Янко Борисов, който с техника на задушаване победи Виделин Видев от Пловдив. Йонко Камбуров завоюва меча на Кракра в категория  до 80 кг. след като победи Стоян Димитров.

В четвъртата среща в клетката влезе и перничанинът Юлиан Богданов – Ачо. За съжаление на пернишката публика, която го подкрепяше до последно, той не успя да надвие над Борислав Тодоров от Стара Загора. Боят бе прекратен по лекарска забрана, тъй като Ачо получи контузия на крака. Борислав Тодоров получи Мечът на Кракра лично от Алексей Петров, който бе гост на събитието.

Силата не беше на страната и на другия пернишки състезател Радостин Димитров – Тино, който сe състезава в категория до 86 кг. Победи го Илиян Емануилов от София. В категория до 70 кг победител стана Веселин Иванов от  Стара Загора, който победи Георги Райчев от Сливен.

При единствения женски дуел мечът на Кракра отиде при Милена Колева , която надви  Десислава Юриева. Най- напрегната се оказа последната битка между Марко Косев, който е двукратен световен шампион по бойно самбо и Венелин Младенов. Победител стана Марко Косев, който победи с технически нокаут и в последствие получи и грамота за мъжество.

На сцената се изявиха и певиците на Ара Мюзик- Кристиана, Виктория, Румина и Дебора.

Източник: perunik.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини