Филмът Преди 13 ще участва във фестивалната програма на REC Jugendmedienfestival Berlin

Филмът "Преди 13", заснет от пернишки младежи, е избран за участие във фестивалната програма на REC Jugendmedienfestival Berlin. Фестивалът (http://www.jugendmedienfestival.de)  ще се проведе в Германия от 21-25 септември 2011 г.

REC е филмов фестивал с открит международен конкурс за филми на младежи на възраст  между 15 и 27 години. Освен разнообразна програма, фестивалът предлага на младите филмови дейци и възможността за критичен дебат  с журито и публиката.Те могат да представят своите произведения в международна рамка, да получават обратна връзка и професионален опит на пряк обмен.

  „Преди 13“ е насочен към всички тинейджъри, които искат да се огледат в собствения си свят. Направен е без бюджет, но на почти професионално ниво. Режисьор и сценарист на "Преди 13" е 19-годишният Десислав Жерар Атанасов, а в изпълнението на филма вземат участие над 50 тинейджъри.

  „Преди 13“ е заснет на редица места в Перник- крепоста Кракра, „Rock’n roll cafe“, центъра на града, скейт-рампата на Метал, Централен градски парк в Перник и други.

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини