Борис Дали: Не мога да си представя да се събудя сутрин и да нямам усещането за музика

Певецът Борис Дали пя вчера на концерт по случай традиционния събор на пернишкия квартал Мишино. Ето какво каза той за нашите читатели.

-Не за първи път си пред пернишка публика. Каква е публиката в Перник?
-Публиката в Перник е публиката на моя роден край. От цяла България аз се чувствам най- добре като съм си тук в нашия край. Пял съм много пъти в някои от заведенията в Перник, в Ярджиловци също и в други околни села. Хората се забавляват от сърце и аз много им се кефя. Много са готини, направо са 6 от всякъде. А това мен най- много ме радва. Най-много се радвам, когато виждам, че хората се забавляват, а това е най- голямото удоволствие не само за мен, но и за всеки изпълнител.
-Тръпката?
-Да, именно. Тръпката, когато хората те възприемат и ти се радват, и се забавляват от сърце.
- Значи публиката опиянява?
-Определено опиянява!
-След като толкова ти харесва Перник, би ли заснел клип тук?
-Аз вече съм правил един клип тук на язовир Лобош, който се намира в областта. Песента се казва "Празна е душата" и вашите читатели могат да видят видеото. Според мен това е най-хубавият ми клип, защото мястото е уникално красиво. Този клип даже ми е любимият.
-Да очакваме ли нещо ново от теб скоро? Някоя нова песен или клип?
-Преди четири дни пуснах една съвсем нова песен, казва се "Обърка пътя". Сега много се учудих, тъй като тя е съвсем нова, дори и в интернет не беше изтекла още, а днес публиката я пееше с мен.Знаят я и това може само да ме радва.
-А още дуети ще има ли?
- Дано има. Все пак много е важно да се намери подходящата песен и разбира се подходящия партньор, с който си решил да правиш песен. Важно е и гласовете също да си пасват.При мен например дуетите с Галена и Преслава се получиха много добре, именно защото гласовете ни си подхождат. Ще е хубаво да направим и още някой дует.
-А мъжкото трио?
-А, да! По този въпрос вече се работи, но сме много тромави. Събираме се да правим песен и няколко часа минават само в разговори за това какво сме правили и какво ни се е случило и пак отлагаме правенето на песен. Е, все пак се работи по въпроса, настройваме се, така да се каже.
- Спирането на тока притесни ли те?
-Не. Опитах се да оправя положението като пея акапел и хората започнаха да пеят с мен.Но доколко разбрах, се е случила някаква авария и скоро токът няма да дойде. Все пак организацията беше на ниво.Случва се, често възникват проблеми. Добре, че токът не спря на втората или третата песен, а поне един час след началото.
-Политиката или музиката ще спаси света?
-Може би двете паралелно. Музиката за мен е нещо велико и аз лично не мога да си представя живота без музика. Не мога да си представя да се събудя сутрин и да нямам усещането за музика.
-Какво пожелаваш на пернишките си фенове и на нашите читатели?
-Щастие, здраве и много успехи.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини