Назаде пропаст, напреде вълци…

Пишат ни читатели: „Докторе, критиката ти само към ГЕРБ насочена, а другите ги няма никакви…”

Ами именно, де! Няма ги! Никакви ги няма! Червените мушмороци толкова ги няма, гаче пак са излезли в нелегалност. За ДПС да не говорим. С лупа търсим некоя проява на опозицията, за да разнообразим малко, да не е само ГЕРБ и само Бойко… Но когато нема – нема. Всички седят и гледат сеир. А премиерът тича като изоглавен да открива всяка ремонтирана дупка и всяка турена керемида и говори, говори… Видяхте ли го по телевизора как е почернял? То е щото е все открива на откритои.

Освен това, ние, откакто сме почнали да пишем тия делници през 2002 г., главно с властта сме се занимавали и по-малко с опозицията. Когато ни крадяха юпитата, с тях се занимавахме. Когато триадата грабеше - с тях сме се гаврили. Сега тези са на мушката. Нищо лично. Но да не се обясняваме повече. На http://delnicite.blogspot.com е качен всеки ред, който д-р Филипов е написал. Който иска, може да види. А който не иска и „Война и мир” да му напишем, все тая…

Така че продължаваме да се занимаваме с властта, на който не му харесва, интернет широк, вестници много…

Инициативата „Ни ден без Бойко Борисов” премина успешно:

„Стандарт”: „Бойко: „По-добри сме, като влизаме в църква”.

„Новинар”, (току до дописката „30 000 искат ден без Бойко Борисов”): „Борисов броял построените църкви, а не джамиите”.

„Труд” направо с голямата баданарка (при това Малария Велева вече не е там): „Църквата за Борисов: Смел, възхитителен, градивен и народополезен.” „24 часа”… „Монитор”... Даже „Сега” и „Дума” не са се стърпели.

При това положение, няма друго положение…

Само в Mediapool видях бележка, че откликват на Безбойко. Защото били против „стария албански“ модел: "Добър вечер, Енвер Ходжа!". И били отвратени от това, че този модел доминирал цялата т. нар. българска публичност.

Именно!

Единственото нещо, което мога да ви посъветвам, е да откажете вестниците. Те не ви информират, те ви манипулират. Вижте им собствениците и нема какво да говорим повече. Стара истина е, че който краде, той и лъже. Щото, нали, ако не лъже и го попитат: „Ти откраднал ли си тия милиони?”, той трябва да си признае…

Лъжат, като индосърби лъжат! Новинар се хвали, че бил пети по доверие на читателите. А в същия брой публикували една снимка, под която пише: „Сексапилното миньонче Анн-Джи показа новия си сценичен партньор Ола. Шоколадовият красавец, който е професионален танцьор…” и т.н. Шоколадовият красавец е един църен негър от тия, дето, ако минат път на черна котка и тя се повръща… Та казвам, че те не се срамуват да те лъжат в очите, та камо ли когато не виждаш…

По повод 2 г. от идването на ГЕРБ на власт представителите на опозицията (и лявата, и дясната) излъчили слаб сигнал, че са живи. И рекли, че управлението на държавата буксува. Мартин Димитров рекъл, че ГЕРБ били пропуснали възможността да извършат нужните реформи, въпреки подкрепата, която са получили от сините в началото на управлението си.

Пък Станишев рекъл: „ГЕРБ дойдоха на власт преди две години с предизборното обещание, че "България може". Да, но ГЕРБ не може”.

Щото той много можеше… Забрави как се учи на нашия такова да бръсне…

От ДПС рекли: „Започва жестокият реализъм на ГЕРБ”.

Не си видят осраните задници…

Ето това е големият проблем! Назаде пропаст, напреде вълци… Единственото, което си мисля с простия си акъл, е че трябва да се бутне цялата политическа система. И да се опитаме да почнем на чисто. И ако пак не стане, кой накъде види. Защото те стават нагли, та нагли. Сега чета, че Евгения Живкова обмисляла да се кандидатира за президент. Щото имала опит като първа дама на дедо си. И няма да се учудя, ако вземат, че ни я изберат.

Имаше един виц през 80-те години. Тодор Живков поръчал на Милко Балев, когато умре, да го заровят със задника нагоре. Защото, обяснил Тато, след 10-20 г. ще ме търсят да ми целуват задника, та да им е по-лесно…

Състоянието на днешната ни демокрация подбужда към такова свещенодействие. Не ли?

Ей, тамън стана дума. Днес е Световен ден на целувката. Нека напомним: Целувката нормализира сърдечната дейност, намаляват кръвното и холестерола, пази от кариес и пародонтоза, има обезболяващ ефект, което се дължи на засиленото отделяне на ендорфин. Една целувка гори по 12 кал., щото при целуването се напрягат 30 лицеви мускула (а при мъжете и един нелицев). И най-интересното: учени открили, че гениалността се предавала не само по наследство, но и чрез целувка…

„Стандарт”: „Компютърът ни пуска език”. Учени от Токийския университет измислили устройство, с което се предават целувки по интернет. Това устройство не е нещо бог знае какво. Един пластмасов накрайник, свързан с компютъра, който се лапа и му се правят манипулации с езика. Респондентът от другата страна също е налапвал подобен накрайник и приемат манипулацията.

По тоя повод руският в. "Правда" се пита какво ли ще бъде следващото умение, което ще сближи света на хората и техниката.

Правда, я вам правду скажу! Следващото ще е отсос, миньет по научному. В пять часов… Мечта идиота... След като се предават синхронни движения, то няма значение къде ще се сложи накрайника. Може в устата, може и… на друго място. Край на самотните занимания! Между другото, известната журналистка и телевизионна водеща Мира Баджева оня ден написа в Webcafe.bg, че „мастурбацията е най-разпространеният мъжки секс”. И прикани: „Жените не мастурбираме достатъчно, а трябва. Изобщо не познаваме телата си - чакаме друг да откопае скъпоценния извор на удоволствие...” Тя нейния извор го била откопала още като била на 4 г.?!

Не знам. Мастурбирането е една от темите, по които не е препоръчително да си много компетентен. Но съм чел, че основните причини за мастурбирането при възрастните, особено семейните, е женското главоболие и мъжката импотентност.

Дума, думата тегли, дет викаше Казандзакис, като черешите са. „Новинар” съобщава: „Пръстите разкриват големината на члена”. Южнокорейски учени измервали пръстите и пенисите и стигнали до извода, че колкото по-къс е показалецът на дясната ръка на един мъж, толкова по-дълъг му е таковата… Оказало се, че нивото на тестостерон влияе на дължината на пръстите и половия орган на мъжете. Алан Фолсъм разправяше в „Денят след утре”, че членовете биват следните размери: малък, среден, голям и „Олеле Боже”. Тоя с „Олеле Боже” би трябвало да е направо без показалец…

И докато южнокорейците си ги мерят, в Северна Корея намалили дневната дажба ориз на две трети от населението от 400 на 150 гр. Правя го това сравнение за тези, които са готови да се подредят на редичката пред гроба на Тато.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини