Перник - с нов информационен сайт!

Юлското утро на Перник

Днес, 01 Юли призори в Перник се роди нов информационен сайт!

Заедно с първите слънчеви лъчи на първото Юлско утро на 2011 г., утро, възпято от легендарните Uriah Heep като символ на човешките ценности,свободи и независимост, в града ни се зароди и електронна медия, призвана да ги отстоява!

Човешките ценности са ценността на човешкия живот, свободата на словото, уважението към живота в цялото му многообразие на прояви, любов, отговорност, служба за човечеството, дружелюбие, ентусиазъм, чувство на благодарност, творчество, потребност да споделяш, чистота и култура на речта, здравословен начин на живот, искреност, усмивка, умение да прощаваш, състрадание, уважително отношение, грижа за децата, внимателно отношение към природата, животните, осъзнаване ценностите на световната култура, уважение към всички религии и народи!

В сайта освен информация по текущи събития и проблеми читателите ни ще намерят проблемно ориентирани и разследващи журналистически материали, задълбочени анализи и проблематика, които много други медии се опитват да заобикалят, омаловажават и дори - санкционират!

Екипът ни е решен да завоюва полагащото му се място на медийният пазар без да прави компромиси по политически или каквито и да било други причини! Материалите ще бъдат отворени за анонимни коментари при спазване на етичният кодекс на сайта, с който можете да се запознаете!

За успеха ни ще допринесете всички вие - нашите читатели, които имате будна гражданска позиция, съвест, желание за промяна и аналитично мислене!

Пожелаваме успех и на всички вас!

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини