Русия не ни даде никакъв шанс

Втора чиста победа с 3:0 гейма (25:14, 27:25, 25:20) постигна националният отбор по волейбол на Русия над България в мач от група "Б" на Световната лига.

Руският национален отбор поведе с 1:0 гейма в залата в Сургут, като преди първото техническо прекъсване в първата част на мача резултатът бе 8:3. След 4 поредни точки руснаците достигнаха до най-голямата разлика в гейма - от 10 точки при 16:6 и 22:12, за да затворят гейма при 25:14, предаде Фокус.

Преди първото техническо прекъсване във втория гейм резултатът бе 8:4, а преди второто - 16:15 за България. В края на гейма се играеше точка за точка, но в крайна сметка до спечелването на втората част достигнаха руснаците при 27:25 точки.

Третата част те спечелиха с 25:20, като резултатът преди първото техническо прекъсване бе 8:5 за Русия, а преди второт - 16:14.

След мача стана ясно, че капитанът на националния отбор на България Владимир Николов се е контузил, но не е ясно колко е сериозна травмата му.

Вчера Русия спечели категорично срещу националите с 3:0 гейма.Днес групата на българския тим за мача на България с Русия бе следната:

Разпределители: Андрей Жеков, Георги Братоев

Централни блокировачи: Теодор Тодоров, Костадин Гаджанов, Христо Цветанов

Посрещачи: Матей Казийски, Тодор Алексиев, Николай Пенчев, Валентин Братоев

Диагонали: Владимир Николов, Цветан Соколов

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини