Windows 8 нахлува скоро

Microsoft е близо до пускане на бета версия на следващата си операционна система Windows 8. Неотдавна в интернет се появи Windows 8 Build 6.2.7959.0 Milestone 3 (M3) - важна предварителна платформа на новата ОС. Очаква се скоро да излезе първата бета версия на Windows 8, твърди dailytech.com.

Някои разработчици вече имат достъп до платформата 7996 (също M3) - последната преди излизане на бета версия, с дата от 29 април. Това означава, че платформата 8000 вече може да е завършена и готова за тестване. Остава под въпрос обаче дали това издание ще съответства на бета версия.

Надделяват очакванията, че след Milestone 3 компанията ще пусне една бета и една предфинална (RC) версия, преди завършената ОС, която ще излезе в края на 2012 година. Във всички случаи Microsoft следва по-сгъстен график за обновяване на операционната си система, пише technews.bg.

В неотдавнашно изявление CEO-то на Microsoft Стив Бълмър заяви, че Windows 8 е най-рискованият продукт на компанията. Засега е известно, че в новата ОС ще има елементи от Office и от интерфейса Metro на Windows Phone.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини