Кой ми откъсна цветето...

Първият път не винаги е най-страхотният път, особено за жените, но все пак трябва да се тръгне отнякъде. Много хора пазят тази важна подробност от интимния си живот само за себе си, но други са откровени в историите си.

Що се отнася до знаменитостите - за много от тях откровението е трамплин към успеха. lifestyle.bg селектира 14 популярни лица от САЩ, които тук-там са разкривали скъпоценната си тайна.

Адриана Лима

Ако смятате сексапилният Ангел на Victoria`s Secret за много оборотна мацка, сега ще ви разочароваме. Адриана е спала единствено със съпруга си сръбския баскетболист Марко Ярич. Преди брака си тя беше заявила пред GQ: "Следвайки католическите си религиозни убеждения все още съм девствена. Сексът е за след брака. Мъжете трябва да уважават моя избор. Ако не го уважават, значи не ме желаят."

Така че първият път на Адриана е бил в първата й брачна нощ на Св. Валентин 2009 г., когато тя е на 27 г. Девет месеца по-късно Лима роди дъщеричката си Валентина.

Други подобни девственици са Кейти Холмс, която за първи път правила секс с Том Круз, едва когато станали съпруг и съпруга и Джесика Симпсън, която пристана на Ник Лейчи също в първата им брачна нощ. 

Даниел Радклиф

Хари Потър, който стана от малко момченце мъж на снимачната площадка сподели веднъж, че първият му път е бил точно там. 16-годишният Даниел - вече пълнолетен според британските закони - се отдал на страстни ласки с по-възрастната от него Ейми Бърн.

Тя работела като  фризьорка за "Хари Потър и Огненият Бокал" и тогава била на 23 г.. Радклиф пази топли спомени от това преживяване, защото се случило зад един от декорите в студиото. 

Сиена Милър

Чаровната актриса, която само преди дни се раздели за пореден път с Джъд Лоу, е минала през леглото на доста знаменитости, докато добие популярност. Първият й път обаче не й направил впечатление.

"Бях на 16, в къщи, в леглото - съвсем нормално", споделя актрисата пред The Daily Beast, но продължението е по-интересно: "Майка ми искаше да е сигурна, че ще го доведа (момчето) в къщи. Тя не искаше да го правя на друго място и само ми повтаряше - "Ако го правиш изобщо, искам да е в дома ми!". 

Матю Маконъхи

Актьорът, се сбогувал с детството си на 15 г., но никога не е разказвал къде и с кого.

"Не споделям истории от спалнята си", категоричен е Маконъхи.

Като се има предвид, че е израснал в малко градче в Тексас, че чак на 9 години е сложил бански и че обича да се разхожда гол в дома си, със сигурност първите му сексуални изяви са били в плевнята.

Мускулестият Матю е минал през леглото на доста красавици, между които Сандра Бълок и Пенелопе Круз. Сега се радва на приятелката си Камила Алвес, от която вече има две деца.

Парис Хилтън

Цветето на богатата наследница откъснал никому неизвестният до скоро Ранди Спелинг. Той е син на филмовият режисьор Аарон Спелинг и брат на актрисата Тори Спелинг. Тъй като е гадно да си син на известна личност, пък да не си популярен, преди три години Ранди разгласи публично, че е отнел девствеността на нимфетката Парис.

"Тя беше на 15, а аз на 17. Бяхме влюбени, невинни и стеснителни.", разказва Ранди -  "Ходехме от около 2 месеца, когато решихме да го направим в Палм Спринг един уикенд.  Не можехме обаче да се регистрираме в хотела с нейното име, защото баба й проверяваше хотелите и я търсеше. Запазихме стая с моето и стана, каквото стана... По едно време чух едно интензивно думкане на вратата. Отворих - беше баба й. Обърнах се да видя Парис, а тя се беше облякла набързо и тичаше по голф игрището с куфара си. Седмица по-късно скъсахме". 

Бритни Спиърс

Певицата, която днес пусна поредния си сингъл, за първи път правила секс на 14 г. Разкритието направи майка й Лин в автобиографичната книга за дъщеря си, която издаде. Човекът, на когото Брит дължи превръщането си в жена се казва Рег Джоунс. Той бил футболна звезда в гимназията на бъдещата дива и бил с три години по-голям от нея.

"Бяхме много влюбени, а тя беше много страстна", потвърди думите на майката и самият Джоунс. - "Често преспивах у тях и се мотаехме из града като всички влюбени. Момъкът направо полудял от ревност, когато Бритни го зарязала заради Джъстин Тимбърлейк. Джоунс не скри, че още има чувства към певицата и дори пази нейна снимка, на която тя е с черен сутиен. 

Анджелина Джоли

Страстната Анджелина също правила секс на 14 години. Неин партньор в креватните игри й бил съученик от гимназията. Емоцията от първотго проникване обаче не била достатъчна на Анджи.

"Затова взех един нож и го порязах", споделя самата тя, оставяйки ни в недоумение какво точно е порязала. Но като се вземат предвид нейните садо-мазохистични предпочитания в леглото и фактът, че дълго носеше мускалче с кръвта на  Били Боб Торнтън на врата си, нищо чудно да му е порязала най-ценното.

Интересен е и фактът, че за интимната случка помогнала и майка й. Маршелин Бертран преотстъпила най-голямото легло в жилището си, за да може дъщеря й и гаджето й да се чувстват възможно най-добре по време на прощъпулника си в света на големите. 

Матю Фокс

Звездата от "Изгубени" не се гордее с първия си път. Случката била "абсолютен провал и излагация", казва той пред американско списание. И как няма да е, като Матю се пробвал в дебрите на сексуалния живот едва на 12 г..

Момичето било две години по-голямо от него и с повече опит. "Мога да видя онази случка и сега, минава в съзнанието ми като на лента... Бяхме във фермерското градче Дюбос, Уайоминг, чието население е сигурно хиляда души и в момента. Случи се буквално на земята до реката, докато в града имаше родео. Бяхме просто две еб--- се деца със свалени панталони някъде там сред нищото..."

Затова път Матю подобрил уменията си в колежа, където си издействал името на голям плейбой. 

Кели Озбърн

Дъщерята на Ози Озбърн открито призна, че е правила секс за първи път на 13 години. Сега осъзнава, че това е доста рано и твърди, че ако може не би повторила грешката си.

"Тогава си въобразих, че съм бременна и толкова бях сигурна в това, че дори не ми дойде цикълът", разкрива интимната си тайна Кели. 

Джони Деп

Един от най-добрите актьори на нашето съвремие Джони Деп също се отчел за първи път на 13. Година по-рано той станал член на момчешката група The Flame, където свирел на китара. Групарите го открехнали към цигарите, алкохола и хубавите жени.

Деп правил секс за първи път с фенка на бандата, която била по-голяма от него. Мацката го нападнала ненадейно и най-удобното място се оказал багажникът на пикапа (който за щастие бил голям и отворен). 

Меган Фокс

"Правила съм много странен и див секс, но първият път не беше така", оплаква се звездата от Transformers. Тя призна, че е загубила девствеността си на 17 г. с "първата си истинска любов". Той също бил актьор, но Меган не пожела да разкрие името му.

Американски таблоид обаче се сети, че когато тя е била  на 17 - прохождаща млада актриса, се срещала с колегата си Браян Остин. Явно той е имал щастието да отнеме цветето на Мег. 

Лиза Кудроу

Актрисата от "Приятели"  може би е една от малкото жени, правили секс за първи път след  30-тата си годишнина. Лиза, която в  сериала играе шантавата и разтропана Фиби твърди:

"Бях решила, че девствеността ми е нещо много ценно, нещо което си е само мое и не мога току-така да го дам. Трябваше мъжът да го заслужи, защото това е чест за него и той трябваше да го оцени."

Силно мотивирана да прави секс само със съпруга си, Лиза запазва обещанието си до 32-та си годишнина, когато се омъжва за съпруга си, рекламния бос Макъл Щерн.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини