Три важни НЕ-та, когато имате нова връзка

Някога чудели ли сте се защо всяка връзка, която започнете, изглежда като предишните? Същите кавги, същите проблеми, същата драма. Понякога ние, хората, сме склонни да преработваме старите проблеми и да създаваме нови вълнения на базата на старите си връзки. И накрая се чувстваме сякаш сме на въртележка - все стигаме до едно и също място и преминаваме през едни и същи неща. Ето три начина да разпознаете този порочен кръг и да го разчупите.

Новият ви партньор НЕ е бившият ви
Първата стъпка в това да оставите миналото зад гърба си е да осъзнаете, че този нов човек в живота ви не трябва да бъде наказван за прегрешенията на бившия ви. Например, ако бившият ви е изневерявал, не можете да си позволите да изскубнете телефона от ръцете на новия си приятел и да настоявате да ви каже с кого е говорил. Не можете да се държите подозрително винаги, когато срещнете някоя негова колежка или приятелка. Този тип поведение само ще създаде напрежение и неудовлетворение между вас двамата и ще възпрепятства шансовете за дълготрайна здрава връзка. Ако нещо ви тревожи, поговорете с партньора си за това, което ви се е случило в миналото, и му позволете да изрази себе си като ви покаже, че е различен.

Личната ви драма не е проблем на новия ви приятел
Бившият ви приятел критикуваше ли тялото, интелекта, характера ви? Караше ли ви да се чувствате несигурна? Вземете се в ръце. Само вие можете да решите как да се отнасяте със себе си и как другите могат да се отнасят с вас. Без значение колко добре се отнася новият ви приятел с вас, без значение колко ви подкрепя, ако все още оставяте старите коментари и критики да нахлуват в главата ви, никога няма да пуснете спокойствието и радостта в сърцето си.

Спрете да сравнявате
Техниките в леглото на новия ви приятел различават ли се или бледнеят ли в сравнение с тези на бившия ви? Ако задържате емоциите си от предишната връзка, това ще доведе само до обида и до липса на интерес към секса. Ако искате или се нуждаете от нещо...

Източник: tia.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини