Какво трябва да знаете за мъжете

Може би сте чували, че повечето жени са вербални създания. Те обичат да обработват информацията като разговарят с колегите, приятелите и семейството си. Затова повечето жени придават голяма тежест на това какво казва даден човек. Ако някой казва нещо, той трябва наистина да го мисли – нали така? В действителност подобно убеждение е само частично вярно. Ако се опитваме да прилагаме това правило спрямо мъжете, то просто няма да работи. Всъщност има по-добър начин да определим доколко искрени са намеренията на даден мъж.

Доверете се на това, което той прави – не само на това, което казва... 

Звучи лесно, нали? За съжаление това не винаги се удава на жените. След моменти, в които жената се е почувствала емоционално свързана с мъжа и в безопасност, за нея е много привично да придава повече тежест на преживяванията и чувствата си (в момента), отколкото на действията на мъжа. Като разчита на интуицията си, жената често мисли, че би могла да разбере кога мъжът е искрен. Но истината е, че думите са за жените, докато мъжете се познават по друго.  

Кагото един мъж наистина вярва в нещо, това се отразява на действията му. Кагото обича дадена жена, той се държи по мил и внимателен начин към нея – и го прави последователно. Когато иска да започне работа – той сериозно си търси такава – последователно. Когато иска да се обвърже с дадена жена, той прави реални и видими стъпки към съвместен живот – последователно, и т.н... Действията на мъжа са много по-добър индикатор за истинските му чувства, отколкото думите. Това е така, защото в моменти на близост мъжете често казват мили неща, които мислят... но те ги мислят само и единствено във въпросния момент.  

Ето и моят съвет към жените, които искат да разберат истинските намерения на мъжа... 

Чуйте какво ви казва той и наблюдавайте действията му. Ако те са последователни и постоянни във времето и отговарят на думите му, това е добър индикатор за искрени намерения.

Милена Динкова, VIP консултант по успешни връзки
Институт за взаимоотношенията между мъжа и жената
www.blizost.bg

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини