Режат звука на Гънс при закъснение

Организаторите на фестивалите в Рединг и Лийдс предупредиха Guns N Roses, че закъснеят ли за излизането на сцената, звукът им може да бъде преждевременно изключен.

Предишното участие на групата на фестивала в Лийдс започна с повече от два часа закъснение, което подразни феновете и общинските власти.

"Ако Guns N Roses решат да се появят на сцената толкова късно като последния път в Лийдс, просто няма да свирят", заплаши шефът на музикалното събитие Мелвин Бен и добави "Общината ми отправи сериозно предупреждение - има вечерен час и той трябва да се спазва".

Организаторът допълва, че още едно подобно закъснение може да му коства лиценза за фестивала в Лийдс, който съществува още от началото на 60-те години на 20 век и е един от най-старите фестивали за популярна музика в света.

Участието на Guns N`Roses в Рединг и Лийдс за кратко беше под въпрос, след като Twitter профилът на Аксел Роуз беше хакнат и беше публикувано съобщението, че всички предстоящи дати на групата са отменени. Очаква се Роуз и компания все пак да излязат на сцената в Рединг на 27 август и в Лийдс на 29 август.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини