SMS-ите най-често издават изневярата

Забравени в паметта на телефона SMS-и най-често стават причина за разкриването на една иначе добре обмислена и осъществена изневяра. Мъжете могат и да са изпрали омацаните в червило ризи, а жените да са се напарфюмирали обилно, за да скрият чуждия афтършейв, но пак има достатъчно улики да бъда разконспирирани.

Според проучване на парижко списание любителите на изневерите най-често се компрометират, след като техните половинки прочетат издайнически смс-и. Никога не пишете колко ви е било хубаво вчера в леглото с любовницата или любовника. Дяволът си няма работа. Ще забравите да го изтриете и така ще си навлечете много големи неприятности.
Друго очевадно доказателство за прелюбодеяние, докато мъжът е в командировка, е вдигнатата тоалетна чиния. Така примерната съпруга със сигурност ще бъде изловена в крачка. За съпрузите пък е препоръчително да огледат хубаво канала на банята, за да не излязат оттам в най-неподходящия момент русите коси на съседката. Тогава и най-добре скалъпената лъжа няма да мине.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини