Бербо пак за "трансфер" в Англия

Манчестър Юн ще се опита да размени Димитър Бербатов за десния бек на Байерн Филип Лам, съобщава в. "Сънди Експрес".

"Червените дяволи" отдавна са хвърлили око на капитана на Германия от мондиала в ЮАР. Мениджърът сър Алекс Фъргюсън вижда в негово лице идеалния човек за дясната зона на защитата си, допълва 7 дни спорт.

В момента там се подвизават без особен успех ветераните Гари Невил и Уес Браун, както и младият бразилец Рафаел, но оценяваният на 18 млн. евро мъник Лам (170 см) е от съвсем друга класа. Изглежда, че сър Алекс е отписал старците. В същото време той не смее да се довери и на Рафаел, който го издъни именно срещу Байерн на 1/4-финалите в Шампионската лига.

Евентуалната размяна е отличен вариант за Манчестър Юн. Ще се отърват без много шум от най-скъпия си трансфер в историята на клуба - оспорвания от фенове и медии Бербатов (38 млн. евро) и ще се сдобият с боец като Лам, който освен като десен бек, може да играе без проблем и като ляв.

Според английските медии е бил обсъждан вариант Юнайтед да предложи в замяна на Лам корееца Джи Сунг Парк. При това положение обаче на Червените дяволи ще се наложи да доплащат, а не могат да си го позволят заради огромните си дългове.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини