Windows 7 SP1 ще включва обновлението Windows Activation Technologies

Още през февруари стана известно, че Microsoft разработва обновление на технологията за проверка на легалността на Windows, известно като Windows Activation Technologies. Тази технология е призвана да се бори с компютърното пиратство и да принуждава потребителите да купуват истински копия на Windows 7.

В Windows Activation Technologies се съдържат промени, способни да направят неефективни над 70 средства за незаконно активиране на Windows 7. Технологията ще бъде включена в първия пакет обновления (SP1) за Windows 7, който все още се разработва.

Всъщност, няма нищо сензационно в тази новина - Windows Activation Technologies Update for Windows 7 (KB971033) вече съдържа в себе си бета-версия на Windows 7 SP1. Освен това, обновлението вече е достъпно за потребителите на Windows 7 чрез Windows Update, както и на сайта Windows Genuine и чрез Microsoft Download Center. По думите на корпорацията, разработката ще ви помогне да се уверите, че Windows 7, която стартирате на компютъра си, е легална.

Източник: pcworld.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини