LG Mini GD880 вече е в България

Малко след като спечели две от най-престижните световни награди за продуктов дизайн на International Forum Design (iF) и Red Dot, LG Mini GD880 вече е и на пазара у нас. Така българските потребители могат да се сдобият с телефон, който комбинира дизайн на стилен аксесоар и функционалност на смартфон.

Телефонът притецава 3.2-инчов full-touch дисплей, тежи 99 грама и без проблем може да се побере в дамска чанта или в джоба на мъжка риза. Липсата на бутони и черното темперирано стъкло на екрана правят Mini много елегантен, а металните акценти на корпуса му придават ярка индивидуалност.

LG Mini разполага с всички функционалности, характерни за модерните в момента смартфони. Батерията издържа до 330 часа в режим на готовност. Новата разработка на LG Phantom Browser прави сърфирането в Интернет много по-лесно. Браузърът е не само бърз, но и съобразен с всички мултимедийни изисквания на съвременните уеб сайтове като поддържа HTML5, JavaScript и Flash. С разширената софтуерна памет се улеснява мултитаскингът, като може да отворите до 10 уебсайта едновременно. LG Mini включва и допълнителни приложения за достъп до социални мрежи, с което връзката с приятелите ви е винаги възможна.

Благодарение на функцията LG Air Sync синхронизацията между телефона и компютъра е подобрена по три начина. С LG History Sync се прехвърлят последните 20 посетени сайта, като по този начин потребителят може да продължи сърфирането в Интернет оттам, където е прекъснал сесията си. PIM Sync синхронизира информация за контактите и записите в календара, а с R-Click прехвърлянето на снимки от компютъра на телефона става с едно натискане на мишката.

LG Mini вече се предлага от М-Тел на лизинг срещу 18,90 лв. на месец при сключване на двугодишен договор за тарифен план M-Tel Surf или M-Tel SURF & TALK по избор.

Източник: pcworld.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини