Как да удължим сексуалния акт с две думи

Експерт разкри тайното оръжие на британските мъже срещу краткотрайния секс - когато се отдават на интимни ласки, те мислят за футболиста Емил Хески (виж на втората снимка), за да удължат половия акт, пише в. "Сън", цитиран от БТА.

Оказва се, че мисълта за 188-сантиметровия нападател от афро-американски произход на "Астън Вила" е достатъчна, за да се отложи кулминацията в секса.

"Много съм заинтригуван от "техниката Емил". Не знам защо мъжете мислят точно за него, но ми е малко мъчно за този човек. Има и други техники за разсейване с цел да се упражнява по-добър контрол над половия акт. Представителите на силния пол например могат да повтарят бързо и точно "уникален Ню Йорк", за да постигнат същия ефект", казва сексологът д-р Том ван Еври.

"Няма доказателства обаче, че тези техники помагат срещу преждевременна еякулация", допълва експертът.

Д-р Ван Еври разкрива и някои други изпробвани от мъжете трикове за удължаване на половия акт - изброяването на цял футболен отбор, търсенето на смисъла във филмите от поредицата "Терминатор", мисълта за ларви на насекоми и за почистването на мотоциклета, решаването на математически задачи, рецитирането на стихове и дори представата за белене на кореноплодни зеленчуци.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини