Голяма подкрепа от базара в Малево за Никол

Изображение 1 от 5

  Стотици се включиха в благотворителния базар за Никол в село Малево, съобщиха от Община Хасково.

  Всички жители и гости на селото събраха и дариха 16 000 лева за момиченцето. Парите ще постъпят по сметката на детето, за да продължи лечението и за да може 8-годишната Никол отново да върне усмивката си.

  Идеята за Благотворителния базар в село Малево е на кмета Делчо Въчев. Той, жителите на селото и стотици гости от цялата община се включиха в събитието. Децата от детската градина в Малево и учениците от местното училище се включиха в инициативата, а техните приятели и гости се наслаждаваха на веселите игри и смелите предизвикателства.

  Дарения за Никол се приемат в десетките кутии, които са поставени в различни търговски обекти в Хасково и в касовите салони на Община Хасково. Всички събития, които организира Община Хасково също са посветени на каузата „Хасково за Никол“.

  Днес и утре са последните два дни от Театралния фестивал „Театър, обичам те!“, а от понеделник започва Студентският театрален фестивал „Сцена на края на града“, където също ще се събират средства в подкрепа на семейството на детето.

  Освен това дарения за Никол може да направите и по сметката на майката Никол:

  ЦКБ АД

  IBAN BG92CECB979010D3860400

  Ирина Иванова Георгиева

  BIC CECBBGSF

  „Дарение за Никол"

  Източник: Haskovo.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини