"Колите в Смолян" помагат на Мариян с благотворително дрифт шоу. Нека ги подкрепим

Клубът на “Колите в Смолян” организира благотворително Дрифт шоу в помощ на Мариян Давидов, който е диагностициран с остра лимфобластна левкемия.

Автомобилното шоу ще се проведе на 23 юни (неделя) от 13:00 часа на паркинга на Стария стадион в град Смолян, като паркирането на автомобили на зрителите ще е възможно по улица „Д-р Петър Берон”.

Организаторите призовават собствениците на автомобили и тирове на паркинга да ги преместят за определената дата от 13:00 до 16:00 часа.

„На място ще обикалят доброволци с жилетки с кутии за благотворителност! Молим зрителите да стоят на безопасни места в зелените площи.

Организаторите призовават да носите  чадъри за да се защитите от слънцето както и течности. Те молят  епилептици и други хора със заболявания да НЕ присъстват на събитието тъй като при последното им събитие  имаше двама припаднали поради жегата и миризма, пушек от гуми.

Момчетата от автоболинто шоу каавт още присъстващите да не употребяват бира и алкохол преди и по време на събитието. 

Присъстващите ще могат да паркират автомобилите на дясната пътна лента(от страната на стадиона) от платното за движение на улица Петър Берон.
Наблюдаването на мероприятието ще се случва само в оказаните зелени площи с цел безопасност на зрителите. На тротоарите обозначени с "X" ще е забранено да се стои. Подкрепете Мариян с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:

https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-mariyan

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG79BUIN95611000739745

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Мариян Ивов Давидов

Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.

Включете се в онлайн базара на платформата:

https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share

Разгледайте и Фонда за лечение на деца в чужбина:

https://pavelandreev.bg/subscription

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини