Тони Бракстън се завръща

Една истинска соул дива се завръща на сцената! За първи път след песента си „The Time Of Our Lives”, която беше химн на FIFA 2006, Toni Braxton отново демонстрира невероятните си певчески възможности в новия си сингъл „Yesterday”.

Макар името на парчето в буквален превод да означава „вчера”, с тази пленяваща балада, изпълнителката отправя поглед напред към предстоящите й успехи. „Yesterday” е пилотният сингъл от най-новия албум на Toni – Pulse, който се очаква да излезе през май тази година.В парчето изпълнителката се изявява съвместно с талантливия Trey Songz като за пореден път напомня за себе си с плътния си, силен глас и впечатляващ гласов диапазон.

Не случайно Toni Braxton е една от най-успелите R&B изпълнителки със своите над 40 милиона продадени албума и 6 награди Грами в периода от 1994 до 2001 г. Талантливата певица многократно е оглавявала и престижната класация на Billboard, като четири от петте й албума са попадали в топ 5 за САЩ, а 15 нейни сингъла влизат в топ 10. „Yesterday” е сигурно доказателство за началото на една нова музикална ера, в лицето на Toni Braxton.

Албумът Pulse на Toni Braxton се очаква на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини