iOS 18: Какво да очакваме?

Марк Гурман от Bloomberg хвърли светлина върху потенциалните функции с изкуствен интелект, които ще се появят в iOS 18, iPadOS 18 и macOS 15. Тези актуализации имат за цел да рационализират задачите и да подобрят потребителското изживяване.

Усъвършенствана функционалност:

Усъвършенствано търсене: ИИ ще оптимизира търсенето в Safari и ще оптимизира търсенето в Spotlight, предоставяйки по-бързи и по-подходящи резултати.

Усъвършенстване на Siri: Siri е подготвена за значително подобрение. Очаквайте по-естествено звучащ глас и подобрено разбиране на съобщенията и имейлите, което може да доведе до по-полезни отговори.

Улеснени работни потоци:

Автоматизирани задачи: Функции като автоматични предложения за отговор на съобщения и имейли, както и възможността за директно транскрибиране на гласови записи, могат значително да подобрят ефективността на работния процес.

Умни обобщения: Пропуснати повиквания, съобщения, уеб страници, бележки и документи биха могли да бъдат обобщавани от изкуствен интелект, което би осигурило бързо наваксване на важна информация.

Потенциална персонализация:

Персонализирани емотикони: Apple може да въведе персонализирани емотикони, които да се адаптират към съобщенията ви, предлагайки по-персонализиран начин за изразяване.

Преустройство на началния екран: Начинът, по който организирате устройството си, може да се промени. Преработеният начален екран може да позволи по-голяма гъвкавост при разполагането на приложенията и евентуално дори персонализиране на цвета на фона.

Източник: fakti.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини