„A to JazZ“ се завръща от 4 до 7 юли, вход свободен

Юлските джаз вечери на открито се завръщат с „A to JazZ“, най-големия фестивал за градска култура и музика у нас. Събитието ще се проведе в четири дни от 4 до 7 юли в Южен парк 2. Вече са ясни и тримата хедлайнери за концертите в петък, събота и неделя, а четвъртък остава запазен за новите таланти в джаз и уърлд музиката. Входът е свободен.

Началото е на 4 юли, когато ще бъде представена шоукейс програмата с прохождащи музиканти  от 11 държави. Артистичната програма и тази година пресича жанровите граници, обещават организаторите и представят първите участници. Публиката ще слуша „McCoy Tyner Legends“, трибютен проект, посветен на един от основоположниците на модерния джаз Маккой Тайнър, френската певица Сирил Еме и новаторите от дуо „Knower“, които експериментират с джаз, фънк и електроника. Всички те ще бъдат за първи път у нас.

Ще се проведе и ежегодната конференция „Music Talks Conference“, в която ключови експерти от музикалната индустрия ще споделят опита си, свързан с култура, фестивали, устойчивост и развитие на градската среда.

Източник: http://ploshtadslaveikov.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини