Избраха Мис и Мистър за изпращането на абитуриентите на ФСГ в Хасково

    Финансово-стопанската гимназия „Атанас Буров“ в Хасково изпрати 117 абитуриенти. Тържеството за випуска се проведе в голямата зала на Младежкия център, тъй като в гимназията тече ремонт, който започна в началото на учебната година.

    Празникът започна с издигане националния флаг на България под звуците на химна на Републиката. Беше представена и част от живота на патрона на училището – Атанас Буров. Имаше тържествено посрещане знамето на гимназията, което беше предадено на учениците от 11 клас.

    Поздравления към абитуриентите и учителите отправи директорът Цанко Цанков, който заяво, че днес се отбелязва патронният празник на училището, което има над 70-годишна история. Той поздрави гимназистите и педагозите с успехите и престижните отличия през учебната година.

    „Скъпи млади хора от випуск 2024 на ФСГ „Атанас Буров“, радваме се на вашата зрялост, на вашата успеваемост. Дойде и последният учебен ден за вас, но той е и начало на нещо ново – на нови пътища, на нови трудности, на нови срещи и раздели, но и на нови надежди. Светът днес е пред вас - свят за изява, за труд, за просвещение, но и за обич. Всеки от вас ще избере своята пътека и ще тръгне да търси своето щастие. Пожелавам ви да намерите своя истински път, крачете по него по-знаещи, по-можещи и с опита натрупан в ученическите години“, каза Цанко Цанков. Той им пожела успешен старт в живота и в бъдещата професионална реализация.

    От ФСГ бяха избрали Мис и Мистър на випуска. С ленти бяха удостоени Дургу Мехмед и Денис Матем. Имената им бяха съобщени от двамата водещи на тържествената програма, които я представиха по един различен и нестандартен начин.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини