Аура камера улавя ясновидци-шарлатани и индигови деца

Едно устройство, струващо хиляди долари, е на път да сложи край на ширещата се практика всеки трети у нас да се мисли за ясновидец и да печели от това. Единствената по рода си в България аура камера е в състояние да показва дали наистина притежавате свръхспособности по един доста простичък начин.

“Всичко се свежда до основните чакри, които в човешкото тяло са 7 на брой. 6-тата е тази, която се отнася за т.нар. ясновидци, или това е “третото око” на човек, а седмата засяга работата с духа. Ако тези две чакри са с ниски стойности и това се вижда на снимката, направена с аура камера, то за какво ясновидство говорим”, смее се рейки учителят Деян Колев, който се занимава с духовни практики от 17 години и е човекът, който разчита и анализира резултатите от аура камерата. Тя пък от своя страна представлява една почти обикновена уеб камера, свързана с компютър и конзола, отчитаща чрез допир на ръката силата на биополето ви. Специален софтуер превръща всичко това в снимка, на която се вижда аурата ви във формата на яйце, оцветено в някои от 12-те цвята, а именно от тъмно-червен до бял.

Всеки цвят отговаря на някакъв тип характеристика, като най-разпространени са т.нар. “жълти хора”, които са и най-земните. “Доста по-рядно се срещат белите - те са одухотворени, наричат ги пришелци от други светове. Виолетовите също са интересни.Това са артистичните, чувствителните, харизматичните личности. Зелените пък са социални, хармонични и естествени”, поясни Деян Колев пред “Всеки ден” и ни успокои, че аурата е нашият щит и само добре обучени хора могат да го пробият. “Ако се приложи терапия за енергийна защита съвсем може да се намали опасността от пробив”, допълни той и препоръча: “Бъдете позитивни- това е най-сигурният път към хармонията”.

Всъщност основната функция на аура камерата не е да преследва шарлатани, които обещават да ви развалят черната магия срещу няколко хиляди или да анализира наличието или отсъствието на баланс между дух, тяло и душа, а да открива индигови деца. “На този етап това е единственият измислен ефективен начин за разпознаването им. Целта ни е да създадем Фондация, която да се занимава с тези по-особени, по-чувствителни същества, за да не чувстват изолирани, защото държавата не прави нищо за тях”, обяснява още Деян и допълва: “Те живеят между нас, но се крият, защото никой не ги разбира и търсят себеподобни, за да общуват с тях-ние искаме да ми дадем тази възможност”.

Според най-популярните теории децата индиго са новите хора на хилядолетието. Те са хиперактивни, за тях авторитетите не важат и образованието като такова не ги удовлетворява, не се нуждаят и не приемат съвети. Те са тук, за да разклатят устоите на хилядолетното разбиране на човечеството за правилно, морално и духовно. “Говорил съм с политици, с надеждата, че ще ми помогнат да създадем организация, която да подкрепя индиговите хора у нас, но единственото, което получавах бе ръкостискане, потупване по рамото за хубавата идея и това е”, не крие разочарованието си Деян, който е приел това като своя мисия.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини