Цвета Караянчева води листата на ПП ГЕРБ в Кърджали,младите гербери нахъсани за победа

Областният координатор на ПП ГЕРБ и председател на 44-то Народно събрание Цвета Караянчева е номинирана за водач на листата на партията в Девети кърджалийски многомандатен район. Тя е подкрепена единодушно от седемте структури в седемте общини на областта. Общо 25 са активистите на партията,чийто имена са подадени за листата за избори на Народно събрание.

 Като кандидат за евродепутат е номиниран за нов мандат Асим Адемов, с който общинските структури работят от години и си партнират за местни политики.Ползва се с повсеместно уважение в общинските организации.

  Събранията в общинските структури протекоха при небивал интерес. Младите хора в партията изземват инициативата.Искат да вземем отново мандат в 9 МИР. Нахъсани са за победа. Недоволството от политиката на доскорошния премиер Николай Денков е голямо. Това каза за Кърджали бг вести Цвета Караянчева.

  Цвета Караянчева е обнадеждена от факта,че много млади и образовани хора са номинирани в листата.По традиция те са от различен етнос и вероизповедание. Държат ГЕРБ да не разчита за чужда помощ за изборната победа и бъдещото управление на страната.Трябва да се разграничим от партии еднодневки,които използват всяка възможност да си припишат заслуги на гърба на ГЕРБ,настояват на събранията членовете  и симпатизантите на ГЕРБ.

 Имаме устойчиви структури и позиции в областта.Има и приемственост в поколенията.Това е гаранция за успех, категорична е Цвета Караянчева.

Текст :Георги Кулов

Снимка:Личен архив

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини