Патрулка и Фолксваген катастрофираха на Кърджалийска

    Полицейски автомобил и лек автомобил Фолксваген катастрофираха на кръстовището на булевардите “Освобождение” (Кърджалийска) и “Илинден” в Хасково. Инцидентът стана около 17:30 часа днес.

    Патрулката се е движела в посока центъра на града, но на кръстовището униформеният е тръгнал завивал на ляво, при което е последвал удар с Фолксвагена, пътуващ в посока изхода на Хасково. По първоначална информация полицейският автомобил е бил пропуснат от автобус, а водачът на немската кола не е очаквал такава маневра и не успял да предотврати удара. Двата автомобила са преминавали през кръстовището на зелен сигнал на светофара.

    На мястото на инцидента пристигнаха пътни полицаи за изясняване на случая. Единият от полицаите в катастрофиралата патрулка се оплака от болки в ръката и гърдите, заради което беше откаран за преглед в Спешното отделение на МБАЛ-Хасково.

    Водачите не са употребили алкохол.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      12
      1234
      62 -3
      19:39, 25 апр 2024
      Полицаят е виновен ама като знам че наш виновен НЯМА не знам какво ще измислят колегите им!!!!!!!
    • 2
      Ff
      Ffur
      53 0
      20:24, 25 апр 2024
      Ляво завиващ винаги е без предимство. Закон.
    • 3
      И.
      И.СЕГА
      10 -1
      21:55, 25 апр 2024
      минута.е.много
    • 4
      Ас
      Аскова сънджак
      24 -1
      22:07, 25 апр 2024
      Правете си сметка какви гавази ни пазят щом от леко птп с одраскана врата без да има отворен аеробек и на двете коли се отива на преглед в бърза помощ от пострадалото полицайче . Така са им разпоредили по радиото полицейските юристи .
      Утре ще можем ли да видим запис от новите камери където бяха монтирани от общината по кръстовищата в града от има няма и месец ??
    • 5
      Шо
      Шофьор
      28 -2
      23:29, 25 апр 2024
      Левак завиваш на ляво без сигнална и светлинна пусната уредба си мисли,че като пише на вратата "ПОЛИЦИЯ" и има предимство,че чак до Спешна Помощ е стигнал!🤣 Че не съм аз на мястото на баничарката, за смях ще станете вие и " Чобанов" който ви ръководи да се криете по селата и да ловите тези без фарове или без колани!😝
    • 6
      Та
      Такси 02 на 666999
      16 -2
      04:19, 26 апр 2024
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
      • На подадените сигнали от граждани никаква реакция от КАТ
    • 7
      Ас
      Аскоо
      9 0
      15:57, 26 апр 2024
      90% са пълни нещастници. Татоирани назобени лигльовци. Погазват правилата, които искат да налагат! : паркиране след знак забранено паркиране; спират на спирки на градски транспорт и правят проверки там; говорене по телефон и не слагане на колан; не използване на мигачи... и още мнооого
      Деградация и в това звено
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини