За гордост! Шестокласничка от Смолян получи златен медал на Олимпиада "Кингс"

    Възпитаничка  СУ "Св. св. Кирил и Методий"  - Смолян се представи отлично на Олимпиадата "Кингс".  Мирея Терзиева от VIб клас е  наградена със златен медал и сертификат. Тя е участвала в  Кралската лига на Олимпиада „Кингс“, съобщават от училището. Мирея получи своите дългоочаквани награди за постигнати високи резултати по български език и литература.
    Грамоти за сътрудничество при организирането на Олимпиади "Кингс" и повишаване мотивацията на учениците получи и СУ "Св. св. Кирил и Методий" - гр. Смолян, както и  Красимира Панчева - учител по български език и литература.
    Със сребърен медал, грамота и сертификат по български език е отличена от Олимпиадата и Стела Янева. Тя участва в пролетните олимпиади по три различни предмета - български, математика и английски. Показва отличителни резултати - 95,4% по математика, 99% по български и 100% по английски език. За високите си постижения получава благодарствени писма от екипа на Кингс. Тя е участвала в състезание "Стъпала на знанието" и е класирана за финалния кръг.
    "Гордеем се с постиженията на нашите ученици! Поздравяваме учениците, родителите и Красимира Панчева", казват с годост от ръководството на училището
    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини