Дизайнерът Фатих Осман облече легендарна тв водеща от Сърбия

Дизайнерът Фатих Осман изненада публиката с две ревюта, в София и в сръбския град Ниш, където представи нови колекции. Той бе специален гост във втората вечер на Sofia Fashion Week , където дефилираха модели с новата му колекция „Queens of the Night“. Дрехите са насочени към клубната публика, те са с елегантна линия, придаващи женственост и сексапил,  а дизайнера е успял да миксира цветовете, които носят нов заряд и специална енергия. Специално за ревюто в София, от Дубай се завърна лицето на бранда Велина Узунова, която успя да заснеме и новата кампания на Faith In Fatih.

Фатих Осман успя да се представи и на балканска сцена, с ревю в град Ниш. Там се проведе второто издание на модния форум „Naisa Art Fashion“ в зала „Чаир“. За своята модна премиера в Сърбия, дизайнера представи от кутюр тоалети. Една креативна колекция, където бе изпипан всеки един детайл. Невероятни като форма и изработка детайли и аксесоари, които са истинско съкровище за ценителите на стила. Модният стил на Фатих бе оценен и от легендарната тв водеща Снежана Дакич, която подкрепи родния дизайнер и излезе на финала на ревюто му в сръбския град. От първи ред дефилето на Faith in Fatih наблюдаваха и българските консули в Ниш Александър Ганчев и Петър Данов.

Само преди дни стана известен и факта, че Фатих Осман за втори път ще работи с азербайджанската поп звезда, композитор и актриса Айгюн Касимова. Музикалната дива ще облече тоалет на талантливия дизайнер и ще го представи в най-новия си видеоклип, който снима в момента в Истанбул. Стилист на продукцията е  Беркер Кушку, който за пореден път си партнира с Фатих. Двамата работеха по международните проекти на турската супер звезда Ажда Пеккан и облякоха турската Лейди Гага, Ханде Йенер за клипа към песента й “Aklimda”.

Дизайнерът Фатих Осман вече се готви и за своя дебют в Румъния, където през юли му предстои ревю.  

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини