Всеки може да чуе твоя писък с "Пришълецът: Ромул"

В разгара на сезона на почивките ни очаква пътуване, но не до някоя топла и приветлива дестинация, а до студените и мрачни предели на безкрайния космос, където дебне невъобразим ужас. Може би най-иконичното извънземно чудовище в историята на киното се завръща на големия екран със свръхочаквания "Пришълецът: Ромул".

Начело на смразяващия фантастичен трилър застават режисьорът на хорър хитовете "Не дишай" и "Злите мъртви" Феде Алварес и ненадминатия Ридли Скот в ролята на продуцент, които връщат изключително популярния франчайз "Пришълецът" обратно към корените му.

Действието на "Пришълецът: Ромул" се развива между това на емблематичните първи два филма от поредицата - ненадминатите класики "Пришълецът" на Ридли Скот и "Пришълците" на Джеймс Камерън - и ни запознава с младия екипаж на космическия кораб "Ромул", който изследва най-затънтените кътчета на изоставена космическа станция и се изправя лице в лице с най-ужасяващата форма на живот във Вселената.

Първият трейлър на "Пришълецът: Ромул" едва-едва открехва вратата към събитията във филма, но напрегната му атмосфера и цялостният дизайн на продукцията обещават космическия ужас с марка Пришълецът, за който феновете мечтаят от години. А за тези, които за първи път се сблъскват с безпощадния ксеноморф, нищо вече няма да бъде същото...

Режисьор на "Пришълецът: Ромул" е Феде Алварес (Не дишай, Злите мъртви), който е и сценарист заедно с Родо Саягуес (Не дишай 2), по образи създадени от Дан О"Банън и Роланд Шъсет. Продуценти са Ридли Скот, Майкъл Прус и Уолтър Хил., а в ролите са Кейли Спейни, Изабела Мърсед, Арчи Рено, Дейвид Джонсън, Спайк Фърн и др.

Писъците започват с "Пришълецът: Ромул" на 16 август в кината и IMAX.

Източник: http://life.dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини