Диана Пашова встъпи в длъжност като съдия в Районен съд – Хасково

Диана Пашова встъпи в длъжност като съдия в Районен съд – Хасково, съобщиха от Темида. Това стана по време на Общо събрание, пред председателя на Районен съд – Хасково Пламен Георгиев и заместник-председателя Христина Жисова.

Съдия Пашова подписа

В присъствието на съдии, служителите и гости, съдия Пашова положи клетва и подписа клетвен лист. С решение на Съдийската колегия на Висш съдебен съвет, тя бе преместена от Районен съд – Балчик в Районен съд – Хасково.

Съдия Диана Пашова е завършила висшето си образование със специалност „Право“ в юридическия факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Началото на юридическата си кариера съдия Пашова е работила като стажант адвокат и адвокат на свободна практика, юрисконсулт в банки. От 2019 г. до 2023 г. година е заемала длъжността „съдебен помощник“ в Софийски градски съд, а от месец юли 2023 година до настоящия момент е съдия в Районен съд – Балчик.   

Съдия Пашова бе приветствана в колектива на Районен съд – Хасково, като й пожелаха много здраве и успешна реализация в професионалните й задължения. На общото събрание присъстваха колегите й и съдебните служители, които също й пожелаха здраве и професионални успехи.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини