Майли Сайръс и Фарел Уилямс пуснаха парчето „Doctor (Work It Out)”

Дългогодишните творчески партньори и добри приятели Майли Сайръс и Фарел Уилямс пуснаха парчето „Doctor (Work It Out)” на старта на пролетния сезон. Работата по песента започва преди цели 10 години и е финализирана едва преди дни. 

Стилово парчето се позиционира като звучене между  „епохите“ на Майли – „BANGERZ“ и „Endless Summer Vacation“. От близо седмица двамата артисти подгряват феновете за това, което предстои с чести постове в социалните си профили.

Майли Сайръс се намира в пиков момент от кариерата си, като тази година спечели и две награди Grammy за парчето „Flowers“ – най-стриймваното в света за 2023-та.

Интересна подробност е, че през януари „Doctor (Work It Out)”  прозвуча по време на модно шоу от Седмицата на модата в Париж. Това стана по време на ревюто на Louis Vuitton, на която беше представена мъжката колекция есен/зима за 2024 г.

Музикалният продуцент и творчески директор за мъжката мода на луксозната марка е самият Фарел, който пусна откъс от парчето в Instagram преди дни, като написа „coming soon“, но без да уточнява дата.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини