Идрис Елба е най-новото лице на Calvin Klein

Calvin Klein отново завладя модния свят с кампанията си за мъжко облекло за пролетта на 2024 г. и този път в нея участва не кой да е, а известният британски актьор Идрис Елба.

Популярен със своите емблематични предложения за бельо и кампании със звезди, Calvin Klein продължава да разширява границите на модата и творчеството. За първи път в историята Calvin Klein привлече Идрис Елба за лице на кампанията си за мъжко облекло. Това сътрудничество бележи значим момент както в модата, така и в киното, тъй като мощното присъствие на Елба украсява най-новите визуализации на марката. Известен с властното си присъствие на екрана, Идрис Елба перфектно въплъщава същността на изчистените и удобни основни модели на Calvin Klein, предназначени за всекидневието.

Колекцията мъжки облекла за пролетта на 2024 г. е доказателство за ангажимента на Calvin Klein към качеството и стила. Кампанията включва редица вечни модели, сред които класически тренчкот, риза с цип Seersucker Full Zip Shirt Jacket, сатенено бомбър яке и втален костюм. Тези облекла са старателно изработени от памук, вълна и сатенени тъкани, което гарантира изискан външен вид и усещане.

Идрис Елба се присъединява към прочутия списък на последните таланти на Calvin Klein, в който влизат FKA twigs, Хейли Бийбър, Сон Хюн-Мин, Jung Kook, Kid Cudi, Джени, Брандън Флин, Джереми Алън Уайт и др. Това демонстрира отдадеността на Calvin Klein да си сътрудничи с известни световни таланти в различни области - от киното до модата и музиката.

Новата колекция мъжки облекла за пролетта на 2024 г. вече е достъпна онлайн и можете да я разгледате, като посетите официалния уебсайт на Calvin Klein. 

Източник: www.highviewart.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини