Наградиха служители и граждани, участвали в издирването на 4-годишно дете край Радомир

Акцията продължи няколко часа

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов награди полицаи, служители на няколко институции, представители на местната власт и граждани, които участваха активно в издирването на 4-годишно дете край Радомир.

    „Благодарение на вашата бърза и професионална реакция 4-годишния Юлиян отново е със семейството си.  Действахте незабавно и организирано и в изключително кратки срокове успяхте да откриете детето живо и здраво. Благодаря ви, че върнахте усмивката – както на едно дете, така и на неговите родители. Иска ми се да не се сблъскваме с подобни случаи. Но ми давате увереност, че с професионалисти като вас можем да се справим със сложните ситуации и да бъдем в помощ на хората, когато имат най-голяма нужда от това. Вие сте пример за доблестни мъже и жени. Обществото има нужда от хора като вас“, отправи обръщение към наградените министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.

Припомняме, че 4-годишно дете изчезна в гориста местност край Радомир. Родителите му, които са украинци, го оставили без надзор за 3-4 минути, а докато го открият, то изминало 2 км. В акцията по издирването му се включиха екипи на МВР, Планинската спасителна служба, кучета и доброволци.

   

 

 

Източник: nova

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини