Шиниъд О'Конър е починала от естествена смърт

Ирландската певица и авторка на песни Шиниъд О'Конър, която беше намерена в безпомощно състояние на адрес в Лондон през юли миналата година, е починала от естествена смърт, съобщи лондонски съдебен следовател, цитиран от световните информационни агенции.

От полицията тогава казаха, че смъртта ѝ, настъпила на 56-годишна възраст, не се разглежда като подозрителна, припомня БТА.

След кончината на певицата беше съобщено, че ще бъде извършена аутопсия, преди да се вземе решение дали да бъде проведено разследване.

Шиниъд О'Конър публично разказваше за психичното си заболяване и беше хоспитализирана, след като синът ѝ тийнейджър Шейн сложи край на живота си през 2022 г.

"Потвърждаваме, че г-жа О'Конър е починала от естествена смърт", казаха от офиса на съдебния следовател, с което участието му по случая приключва. 

Артисти от цял свят реагираха на новината за смъртта на Шиниъд О'Конър миналата година. Сред тях бяха фронтменът на Ар И Ем Майкъл Стайп и американската музикантка Тори Еймъс, които отдадоха почит към "яростната" честност, силното присъствие и безкомпромисния дух на ирландската певица.

Хиляди, сред които Боно от Ю Ту, Боб Гелдоф и ирландският президент Майкъл Хигинс, се събраха пред бившия крайбрежен дом на О'Конър на погребението ѝ през август, за да се сбогуват с нея. 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини