Таксата за битови отпадъци за 2024 г. се запазва в Радомир

Изображение 1 от 2

    КИРИЛ СТОЕВ: НЯМА ДА ВДИГАМЕ ТАКСА СМЕТ ЗА 2024г.
    На заседание на Общински съвет Радомир, кметът на общината Кирил Стоев предложи решение на съветниците, с което таксата за битови отпадъци за 2024г. да се запази и да не се увеличава.
    „След разговори с експерти и обсъждане в постоянните комисии по „Бюджет и финанси“, „Устройство на територията, строителство, транспорт, гори, земеделие и екология“ и „Местно икономическо развитие, общинска собственост и инвестиционна политика“, както и изразеното от мен становище, че ще работя за по-строг контрол и подобряване качеството на услугата, предлагам проект за решение, с който да запазим план-сметката за 2023 г. и за идващата 2024 година“, заяви Кирил Стоев.
    Съветниците приеха предложението на кмета. По време на последната сесия за 2023г. беше приет Плана за интегрирано развитие на община Радомир за програмния период, който обхваща 2021-2027г., плана за работа на Общинския съвет през 2024г., съветниците определиха и месечните си възнаграждения, както и тези на председателя и заместник-председателя на ОбС.

    Източник: Perunik.COM

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини