Министър Илиев награди състезатели по ММА по случай 10-годишнината на федерацията

Изображение 1 от 5

    „Десет години е заявка за последователна активна дейност. Резултатите показват, че работите с постоянство, с визия за бъдещето и с ясни цели, към които се стремите. Пожелавам Ви вашият спорт все така да привлича интереса на българите и да продължите да ни радвате с медалите си“. Това заяви министърът на младежта и спорта Димитър Илиев на церемонията по случай отбелязването на 10-годишнината на Българската федерация по ММА. 
    Илиев отличи с почетни плакети състезателите по ММА, извоювали отличия на Световното първенство за младежи, мъже и жени в Албания в края на ноември. Награди получиха: Стефани Петрова, 2-ро място в кат. 47 кг, Ангел Алиев, 3-то място в кат. 52.2 кг, Кристиян Канев, 3-то място в кат. 77.1 кг, Спас Хаджиев, 3-то място в кат. 93 кг, Георги Петров, 3-то място в кат. 93 кг. 
    Плакети имаше и за треньорите Ивайло Георгиев, Светослав Желев и Любомир Гешев. Председателят на Българската федерация по ММА Станислав Недков благодари на Министерството на младежта и спорта за оказваната подкрепа към федерацията. Той връчи награди на министъра на младежта и спорта Димитър Илиев и на заместник-министъра на младежта и спорта проф. Даниела Дашева.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини