Край на баналните грешки

Мъжете държим да изглеждаме стилно не по-малко от жените. Проблемът ни е, че понякога не обръщаме достатъчно внимание на детайлите и допускаме грешки, от които отдавна би трябвало да сме се поучили. Предлагам ви да разгледаме кои са най-баналните грешки при мъжкото обличане и веднъж завинаги да се отървем от тях.

Широкото кожено яке. Че е модерно, модерно е. Но не и когато ти е твърде свободно. Тогава дори не изглежда ретро. Ако искаш да си купиш кожено яке и да изглеждаш максимално секси в него, опитай да влезеш в номера, който идеално пасва на телосложението ти.

Избелелите дънки. Някога бяха истински писък на модата, сега са последни в редицата. Запази стилното си излъчване и не прибягвай до много избелели дънки. Заложи на едноцветните и леко вталени модели по краката. Изцяло белите също не са проблем.

Дългата вратовръзка. Не трябва да позволяваш на вратовръзката ти да стига до невиждани дължини. Колкото по-къса, толкова по-добре.

Набраните крачоли на панталона. Ако обичаш да носиш дънки, набраните крачоли са много подходящи. Положението е обаче коренно различно при панталоните. Дължината на крачолите при тях трябва да е в пряка пропорционалност с дължината на краката ти.

"Изчезващата" яка. Когато носиш риза под сако или яке и без вратовръзка, често се случва яката ти да изчезне някъде под връхната дреха. За да избегнеш този дефект, използвай ризи с твърди яки.

Грешният колан. Готов си да впечатляваш със страхотен костюм, но си го комбинирал с грешния колан. Колкото по-семпъл и изчистен е един колан, толкова повече ще ти се връзва на различните костюми.

Големият костюм. А като стана дума за костюми, никога не си купувай по-голям размер костюми с тенденцията да ги носиш повече години. Надали вярваш, че ще пораснеш на ширина и дължина кой знае колко.

Какво се оказа? Всичко това вече си го знаем. Май е добре най-накрая и да го запомним.

Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини