Откриха 11-ия Републикански турнир по стрелба за служители на МВР „Кракра“ - Перник

Изображение 1 от 4

    Директорът на Областната дирекция на МВР (ОДМВР) - Перник старши комисар Милчо Милчов откри 11-ия Републикански турнир по стрелба за служители на МВР „Кракра“ - Перник. В това издание на надпреварата участват 80 служители от 17 подразделения на МВР, съобщиха от пресцентъра на областната полиция.

    Стартът беше даден днес на тържествена церемония в салона на дирекцията. На откриването присъстваха главният инструктор по стрелкова подготовка при МВР Емил Велев, Красимир Костадинов - директор на Териториална дирекция „Национална сигурност“ - Перник, комисар Борис Борисов - директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ - Перник и др.  Надпреварата ще бъде два дни, а участниците в нея ще покажат умения на стрелбището, намиращо се в Първо районно управление - Перник.

    Главният инструктор по стрелкова подготовка в МВР Емил Велев поздрави участниците, пожелавайки им точен мерник и много положителни емоции. Старши комисар Милчов също приветства опитните стрелци: „С всяка изминала година броят на отборите в турнира се увеличава, което страшно много ме радва и показва, че проявата придобива все по-голяма популярност и е желано място за изява на служителите от МВР“. заяви той. Комисар Милчов отправи специални благодарности към ръководството на МВР за оказанато съдействие Перник да домакинства провеждането на такъв турнир.  

    Награждаването на победителите в проявата ще се състои утре в сградата на ОДМВР - Перник.  

    Припомняме, че Републиканският турнир по стрелба датира от 2012 г. по инициатива на бившия директор на ОДМВР - Перник комисар Валентин Димитров.

     

    Източник: Perunik.COM

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини